Manresa Mobilitza't per la Marató tornarà a tenir tómbola aquest dissabte

Les activitats solidàries han començat i s'allargaran fins al 18 de desembre, dia de la Marató de TV3

Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:43h
La tómbola de la Marató tornarà enguany en el calendari d'activitats
La tómbola de la Marató tornarà enguany en el calendari d'activitats | Jordi Preñanosa
La Marató de TV3, un dels esdeveniments televisius solidaris més importants d'Europa, tornarà aquest diumenge, 18 de desembre, per a buscar fons per sensibilitzar i donar un impuls econòmic a la recerca de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Sota el lema "Tots tenim un costat bo. O molt bo" la Marató de TV3 estarà presentada per Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer.

Manresa, un any més, se sumarà a les activitats d'arreu de Catalunya per recaptar fons i conscienciar la població sobre l'ictus i les lesions medul·lars traumàtiques. Júlia Saura Salvador, neuròloga i coordinadora del Codi Ictus d'Althaia, Ricard Macià, director general de Mútuacat i Jordi Llobet, xef del restaurant L'Ó, guardonat amb una estrella Michelin, han presentat aquest dijous les activitats de la Plataforma Manresa Mobilitza't amb La Marató.

La Plataforma, en aquesta edició, recupera una de les activitats històriques que es feien a la capital del Bages, la tómbola solidària, en aquest cas a Crist Rei. Moltes empreses i entitats han cedit productes per ser regalats a la gran tómbola, que s'instal·larà a la Plaça de Crist Rei el pròxim dissabte, 3 de desembre.

A més a més, es realitzarà la taula rodona divulgativa de la malaltia, la famosa cursa 5Km per la vida i un munt d'activitats organitzades per les entitats i associacions més solidàries de la comarca que ja han començat i que s'allargaran fins al mateix dia 18.