Anna Gabriel participarà a Cuba en els actes d'homenatge a Fidel Castro

Formarà part d'una delegació de la CUP en que també hi haurà el manresà Arnau Carné representant l'organització internacionalista Ítaca

La sallentina Anna Gabriel (esquerra) i el manresà Arnau Carné (dreta), a punt de sortir cap a Cuba
La sallentina Anna Gabriel (esquerra) i el manresà Arnau Carné (dreta), a punt de sortir cap a Cuba | @cupnacional
Redacció
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:08h
La diputada sallentina Anna Gabriel, assistirà, juntament amb una delegació de la CUP en la que també hi ha el manresà Arnau Carné, als actes d'homenatge al revolucionari i expresident de la República de Cuba, Fidel Castro, que tindran lloc aquest dimarts, 29 de novembre, a l'Havana, concretament a la Plaça de la Revolució José Martí. Amb Gabriel hi viatjaran Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP i regidora de Sant Cugat del Vallès, i Carné que ho farà representant l'organització internacionalista Ítaca. 

En una nota de condol emesa per la CUP, s'ha posat en valor l'aportació feta per Fidel Castro "en la lluita pel socialisme" i de ser un exemple de "coratge i entrega als altres". En el comunicat, a més, s'assegura que el llegat de Fidel Castro segueix viu "en el poble, els nostres cors i les nostres lluites" i finalitza enviant una abraçada "revolucionària" al poble cubà.