Tres gossos de caça irrompen a la C-55 provocant frenades i l'atropellament d'un d'ells

Un dels animals ha mort després de ser envestit per un vehicle, mentre que els altres conductors, amb el caçador que ha arribat després, han ajudat a atrapar-ne la resta

26 de novembre del 2016
Actualitzat el 27 de novembre a les 17:06h
Tram de la carretera on han creuat els gossos
Tram de la carretera on han creuat els gossos | GSV
Tres gossos de caça han provocat un bon ensurt aquest dissabte a 3/4 de 12 del migdia quan han creuat, desorientats, la C-55 a l'altura del quilòmetre 24, davant del restaurant els Torrents, en terme de Castellgalí, segons informen els Mossos d'Esquadra. Un dels animals ha estat atropellat per un vehicle i ha mort poc després, mentre que la resta corrien provocant frenades de la resta de vehicles, atrapats entre el voral i la mitjana que separa els dos sentits de la via.

Entre els conductors i ocupants dels vehicles, i el caçador, que ha arribat poc després s'han pogut atrapar els altres gossos sans i estalvis. Els ocupants del cotxe sinistrat han resultat il·lesos, però el vehicle ha patit greus desperfectes pel cop amb l'animal. Malgrat que el servei de premsa parla de tres gossos, alguns testimonis situen el número d'animals en cinc.
Arxivat a