La 31a Trobada de delegats de secundària del Bages aplega 220 participants

Trobada de delegats de classe de secundària
Trobada de delegats de classe de secundària | CCBages
Redacció
25 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:39h
Sant Fruitós de Bages ha acollit la Trobada de delegats de secundària de Bages i Moianès d'enguany, organitzada pel Consell Comarcal del Bages, que ha reunit uns 200 alumnes i una vintena de professors. La jornada s'ha centrat específicament en l'assetjament perquè els delegats sàpiguen quines són les seves funcions, drets i deures en aquest àmbit.

Tots els assistents s'han reunit al pavelló municipal d'esports i després s'han distribuït en diferents grups per treballar dinàmiques que els permetin tenir eines i millorar les seves competències com a delegats en casos d'assetjament. La trobada s'ha acabat amb una ronda de conclusions i la cloenda, que s'ha fet al pavelló. En total, hi han participat 22 centres educatius del Bages i el Moianès.

La trobada serveix per compartir experiències entre els diferents centres participants i posar en comú tasques, valors i estratègies. Aquestes reunions, amb periodicitat anual, també són un fòrum per conèixer recursos municipals adreçats a joves que els permetran posar en pràctica les seves idees. La Trobada ha comptat amb la col·laboració dels alumnes i professors del cicle formatiu d'Animació Sociocultural i Turisme de l'institut Guillem Catà, i els professionals de joventut de diferents municipis del Bages.