El Punt al Campus organitza una activitat sobre el Dia contra la violència masclista

S'hi van aplegar molts universitaris que van aportar reflexions i opinions sobre aquest tema que els afecta tan directament

Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:37h
Aquest dimarts 23 de novembre es va portar a terme a El Punt al Campus, una activitat relacionada amb el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el divendres, 25 de novembre.

A El punt al Campus es desenvolupen activitats dinamitzades per tal de sensibilitzar els joves amb un objectiu clarament preventiu, i que normalment coincideixen amb els dies mundials. Dimarts El Punt al Campus va ser a la FUB i a la UPC i va rebre molts joves que van aportar les seves opinions i reflexions sobre el tema de la violència contra les dones, els micromasclismes, sobre quins són els valors per contrarestar aquest tipus de violència, entre d'altres.

Amb aquestes accions El punt al Campus aconsegueix diferents objectius, entre els quals fer visible el servei que proporciona als universitaris sobre aquells temes que els afecten, i sensibilitzar els joves amb les campanyes informatives que proposa.