Els artistes emparats per Testimoni Escènic inicien ronda d'espectacles

Actuaran a Artés, Avinyó, Cabrianes i Santpedor

Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:04h
Els projectes del cantautor Albert Querol i de la Cia. Dell'Anima -formada per la ballarina Neus Elfa i la violinista Mireia Vila- van ser dos dels escollits per la Xarxa Testimoni Escènic perquè es poguessin desenvolupar durant la vuitena convocatòria per a la creació d'arts escèniques. I és que el que busca aquesta iniciativa impulsada fa més de tres anys per l'artista Quim Moya, és oferir la possibilitat a diversos grups d'arts escèniques de poder treballar les obres que tenen en fase de producció mitjançant una estada a la masia Cal Gras, situada a Avinyó. I això és el que han pogut fer tant Albert Querol com la Cia. Dell'Anima, que aquest cap de setmana oferiran els seus espectacles a diversos municipis de la comarca del Bages.

Qui encetarà programació serà la Cia. Dell'Anima, que presentarà el seu projecte, "Elisabetta", a la sala 2 de gener d'Artés, aquest divendres 25 de novembre, a les nou del vespre. "Elisabetta" és un espectacle interdisciplinari en el qual els protagonistes són la dansa i un violí; però qui toca és la ballarina i qui canta el violí; la dansa explica el que la paraula ha insinuat i la música fa viure els sentiments dels que parla la història. Amb text d'Ernesto Pérez Zúñiga, extret de la seva novel·la "La fuga del maestro Tartini" (Alianza Editorial, 2013), música de Giuseppe Tartini, i coreografia de creació pròpia, la Cia. Dell'Anima ha trobat un nou punt d'unió entre aquestes arts, que es mesclen per crear el personatge d'Elisabetta. Aquest mateix espectacle es repetirà dissabte, 26 de novembre, a dos quarts de nou del vespre, al local Catalunya d'Avinyó.

"Si Fa Sol", d'Albert Querol, a Cabrianes i Santpedor

El cantautor Albert Querol presentarà l'espectacle "Si Fa Sol", una proposta musical d'animació infantil per a públic familiar, on temes propis i populars acompanyen danses i jocs amb els quals es crea, d'una forma divertida i sensible, comunitat amb les famílies participants. 

"Si Fa Sol" es podrà veure dissabte 26 de novembre, a les cinc de la tarda, al Centru de Cabrianes i diumenge 27 de novembre, a dos quarts d'una del migdia, al Convent de Santpedor. 
Arxivat a