Elvira Balaguer renova com a presidenta d'ERC a Súria

Secció loacl d'ERC a Súria
Secció loacl d'ERC a Súria | ERC
Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:55h
L'assemblea local d'ERC a Súria es va reunir per a renovar la seva executiva local i va tornar a escollir la filòloga Elvira Balaguer com a presidenta de la secció local. És la segona vegada que Balaguer és escollida per liderar la formació republicana al municipi.

Balaguer va fer un balanç positiu del treball realitzat en els darrers anys, i en va destacar l'augment de militància i de col·laboradors, la presència regular als mitjans de comunicació locals, o la col·laboració estreta amb Súria per la Independència. També va fer esment positiu de la tasca que està duent a terme el regidor republicà Jordi Sala al capdavant de la regidoria de Promoció Econòmica.

De cara als propers anys, la presidenta va proposar una major proximitat del partit amb les entitats del poble amb una roda de visites, així com continuar treballant per incrementar el nombre de col·laboradors i potenciar la difusió de la tasca de la secció local i grup municipal mitjançant un butlletí propi. En relació a les properes eleccions municipals, Balaguer va demanar la col·laboració de tothom per tal que ERC assoleixi els millors resultats de la història al municipi i va recordar que des del 1979 ERC no ha obtingut mai més un segon regidor -a les darreres es van quedar a tan sols 10 vots d'aconseguir-lo-.

Finalment, l'assemblea local va escollir la resta de membres de l'Executiva Local que acompanyaran a la nova presidenta: la secretaria d’Organització la portarà Vicenç Aloy; la secretaria de Finances anirà a càrrec de Jordi Fonts; la secretaria d'Imatge i Comunicació i de les Dones l'encapçalarà Teresa Tàpia; i la completa el regidor republicà Jordi Sala com a portaveu del grup municipal. 
Arxivat a