Empentes i cops de porra dels ARRO de Mossos als concentrats a la porta de comissaria

La tensió creix per la detenció de l'activista de la PAHC Bernat Sorinas fins al punt que la policia fa venir tres furgonetes més d'agents antiabalots per fer cordó policial | Finalment, l'activista és posat en llibertat passades les 10 de la nit

VÍDEO de la càrrega policial a la porta de la comissaria de Manresa
VÍDEO de la càrrega policial a la porta de la comissaria de Manresa | LDLR
22 de novembre del 2016
Actualitzat el 23 de novembre a les 12:06h
#FreeBerni és aquesta nit de dimarts trending toppic a tot l'estat després de la detenció per part dels Mossos d'Esquadra de l'activista de la PAHC Bernat Sorinas després de la concentració contra la pobresa energètica que s'havia convocat davant d'una distribuïdora d'energia de l'avinguda dels Dolors de Manresa.

Un centenar llarg de persones s'ha concentrat davant de comissaria i encarats a una desena d'agents que feia de cordó policial, han provocat una creixent tensió que ha acabat amb empentes i algun mosso amb la defensa treta marcant les cames dels manifestants. Crits de suport a Bernat Sorinas, esbroncades i moltes esbroncades i activistes del país, com Pau Llonch que s'han desplaçat fins a la capital del Bages en suport al manresà. Per part de Mossos també hi ha hagut moviment, i poc després arribaven tres furgonetes més plenes d'agents ARRO que han desplaçat els concentrats muntant el cordó amb més separació respecte la porta.

Finalment, passades les 10 de la nit, Bernat Sorinas ha estat posat en llibertat i dimecres haurà d'anar a declarar davant del jutge.


Tensió entre Mossos i manifestants | Pere Fontanals