Laura Vilagrà visita Sant Salvador de Guardiola i Castellfollit del Boix

La delegada del Govern davant l'Ajuntament de Castellfollit, parla amb l'alcalde i un regidor
La delegada del Govern davant l'Ajuntament de Castellfollit, parla amb l'alcalde i un regidor | DGCC
Redacció
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:39h
La delegada del Govern, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dilluns els Ajuntaments de Sant Salvador de Guardiola i de Castellfollit del Boix, ambdós de la comarca del Bages.
 
En primer lloc ha visitat l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola on ha estat rebuda pel seu alcalde, Albert Miralda. La delegada del Govern ha pres nota de tots aquells aspectes que li ha traslladat l'alcalde, sobretot els relacionats amb qüestions d'ordenació territorial i telecomunicacions. Abans de desplaçar-se cap a Castellfollit del Boix ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament.
 
L'alcalde de Castellfollit del Boix, Celestí Rius, acompanyat dels regidors Antoni Casals i Judit Cuberas, ha rebut a la delegada del Govern a la Catalunya Central i han mantingut una reunió de treball. Com en d'altres visites territorials, l'alcalde ha traslladat a la delegada els aspectes més destacats. Han tractat temes de sanejament d'aigua, d'agricultura, d'educació i d'aspectes més socials.
 
Abans d'acomiadar-se de Castellfollit del Boix, la delegada del Govern, Laura Vilagrà, ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament.