Carreteres tomba la idea de Batanés de posar una avioneta a la rotonda de la C-16c

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:37h
Fotomuntatge de com quedaria una avioneta a la rotonda de la C-16c
Fotomuntatge de com quedaria una avioneta a la rotonda de la C-16c | AjSFB/NM
Carreteres de la Generalitat va tombar fa uns mesos la demanda de l'Ajuntament de Sant Fruitós per instal·lar una avioneta com a ornament de la nova rotonda de l'entrada al municipi des de la C-16c "pel risc que suposa de distracció dels conductors", segons va explicar l'alcalde, Joan Carles Batanés, en el ple d'aquest dijous, després que CDC presentés un prec sol·licitant que la rotonda estigui dedicada al nomenament de Ciutat del Bàsquet Català 2016.

Segons es va explicar en el mateix ple, l'avioneta que es pretenia instal·lar a la rotonda era propietat d'un aviador anglès que va morir i que en l'actualitat es troba en un hangar de l'aeroport de Sabadell. Els pares de l'aviador van decidir que la donarien a qui busqués un emplaçament que fos visible.

En el prec, CDC, recorda que l'aeròdrom del Bages és un negoci privat que no està arrelat al municipi i que la idea "d'instal·lar una avioneta a la rotonda de la C-16c o de qualsevol altra element propagandístic de l'aeròdrom, no ens sembla gens encertada".