Dilluns comença el segon curs d'acreditació de competències en TIC de Súria

Sessió del primer curs d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació
Sessió del primer curs d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació | AjSú
Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 23:07h
L'Ajuntament de Súria ha organitzat el segon curs intensiu d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) en nivell bàsic, després del que es va portar a terme el passat mes d'octubre. Les sessions d'aquest segon curs tindran lloc entre els dies 14 i 24 de novembre, de dilluns a dijous.

El curs ACTIC és adreçat a totes les persones interessades, ja estiguin en atur o siguin treballadors actius. Les sessions tindran lloc a les dependències de l'Escola Municipal de Formació d'Adults i seran a càrrec de formadors externs.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica i cal fer-la en un centre col·laborador i autoritzat per la Generalitat.

Els temes de la prova estan relacionats amb la cultura digital, l'ús de l'ordinador, la navegació en el món digital i els tractaments d'informació escrita gràfica i numèrica, entre d'altres qüestions.

L'organització d'aquests cursos és una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. L'assistència prevista és de 10 a 12 persones.

Les persones interessades en participar en aquest segon curs ACTIC poden demanar més informació i fer la preinscripció a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, a la planta baixa de la Casa de la Vila, ja sigui presencialment (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h) o trucant al telèfon 93.868.28.00.

El primer curs, anomenat Prepara't per al certificat ACTIC-Nivell 1, va estar subvencionat per la Diputació de Barcelona.
Arxivat a