Troben tres menors fugits del centre Estrep en una operació antidroga a Sitges

Els joves es van escapar del centre de menors de Sant Salvador de Guardiola | Aquesta actuació va tenir lloc la matinada del passat diumenge i els Mossos van realitzar 15 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents

Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:25h
El carrer
El carrer | Aleix Ramírez
Els Mossos d'Esquadra van dur a terme la matinada del passat diumenge, una operació antidroga a diferents establiments del centre de Sitges. La primera acció es va realitzar a una sala de jocs situada al carrer Primer de Maig, conegut popularment com el carrer del Pecat,  mentre que la segona es feia a un bar musical del carrer Santa Tecla. 

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i del Grup de Delinqüència Urbana del Garraf van aixecar fins a 15 denuncies administratives per tinença de substàncies estupefaents. Arran d'aquesta actuació, els Mossos van identificar tres menors d'edat que s'havien escapat del centre de protecció de menors Estrep de Sant Salvador de Guardiola. 

La zona del carrer Primer de Maig a Sitges és de gran afluència, sobretot a l'estiu i altres moments de l'any com el Carnaval. En els darrers mesos, tant Policia Local de Sitges i Mossos d'Esquadra han dut a terme diferents operacions vinculades a la lluita contra el top manta i el consum de drogues.