Laura Vilagrà visita els ajuntaments de Balsareny i Navàs

S'ha reunit amb els alcaldes Albert Neiro i Jaume Casals

Redacció
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:47h
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dilluns els ajuntaments de Balsareny i Navàs on s'ha reunit amb els seus alcaldes, Albert Neiro i Jaume Casals.

La visita de la delegada del Govern a la Catalunya Central a aquests municipis s'emmarca en la ronda de visites previstes a tots els municipis de la demarcació de la Catalunya Central. D'aquesta manera, la delegada pot copsar de primera mà la realitat que se li fa arribar amb les trobades amb alcaldes i regidors.

L'alcalde de Balsareny, Albert Neiro, ha exposat a la delegada, Laura Vilagrà, que a nivell de mandat prioritzen el tema de l'eficiència energètica remarcant especialment l'escola. Un altre tema del que s'ha parlat és el que fa referència a l'habitatge.

La trobada entre la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i l'alcalde de Navàs, Jaume Casals, ha servit per traslladar a la delegada reflexions i peticions que afecten al municipi. S'han tractat, entre d'altres temes, el sanejament d'aigües, els d'àmbit educatiu i en l'àmbit de treball s'ha parlat del tema de les cooperatives i s'ha posat en valor el projecte relacionat amb els productes de proximitat. S'han tractat d'altres qüestions relacionades amb la xarxa viària i d'ordenació urbana.

La delegada del Govern ha signat al Llibre d'Honor de tots dos ajuntaments.