La Parockia de Balsareny omple de programació musical tot el novembre

Entre els grups que visitaran la sala, en destaca la formació barcelonina Taxi Love

Redacció
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:30h
La sala musical La Parockia, situada a Balsareny, ha presentat la programació que durà a terme aquest mes de novembre. La primera actuació que va acollir va tenir lloc el passat dissabte 5 de novembre i la va protagonitzar el duet flamenc Kamelay.

Aquest proper dissabte dia 12, la rauxa seguirà amb un concert gratuït del guitarrista Àlex Guitar, que pujarà a l'escenari de la sala bagenca a dos quarts de dotze de la nit.

El divendres 18 de novembre serà el torn del grup "Sobrino del Diablo", que presentarà, a partir de dos quarts de dotze de la nit, el seu darrer treball discogràfic, "Frankenstein". L'endemà, dia 19 a dos quarts de dotze de la nit, arribarà a Balsareny la formació santpedorenca "4Cat", que interpretarà un repertori protagonitzat per versions de grups mítics de rock català com Lax'n'Busto, Sopa de Cabra, Els Pets, Txarango o Els Catarres.

Complementarà la programació el grup barceloní Taxi Love, que farà vibrar la Parockia el dissabte 26 de novembre -també a dos quarts de dotze de la nit- amb el seu disc "Tatuajes de colores", que ha estat presentat en diversos punts de l'Estat espanyol. 

Tots els concerts de la sala balsarenyenca són gratuïts i oberts a tothom.