Andreu Simon i Gemma Colomé guanyen la Rajadell Trail Race

Gran èxit de participació a la caminada popular amb la presència de molts infants i famílies

Sortida de la Rajadell Trail Race, aquest diumenge al matí
Sortida de la Rajadell Trail Race, aquest diumenge al matí | Ocisport
Redacció
06 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:47h
La primera edició de la Rajadell Trail Race ha portat a centenars de corredors i caminaires a conèixer part del patrimoni natural del cor de Catalunya. En una matinal marcada per la boira, el vent i el fred a les parts altes del recorregut, els corredors han gaudit de diferents itineraris pels corriols de la Catalunya central on hi havia en joc, a banda de la victòria parcial, el triomf a la Lliga Catalana de Curses de Muntanya. Andreu Simon i Gemma Colomé han aconseguit el doblet de cursa i Lliga, demostrant que actualment són dels corredors més en forma del país.

El nucli antic de Rajadell ha estat el punt d'inici i final de la Rajadell Trail Race, que ha portat els participants a coronar el Cogulló i les seves carenes en dues curses de 29 kilòmetres amb 1.230 metres de desnivell positiu i 16 kilòmetres amb 750 metres d'ascens acumulat. En l'apartat estrictament competitiu, Andreu Simon ha estat el més ràpid de la cursa de 29 kilòmetres amb un sensacional crono de 2h28'17", seguit de Wilfred Lladó amb 2h29'31" i Jaume Martí, que ha completat el podi amb 2h38'34". En categoria femenina Gemma Colomé s'ha imposat amb 3h20'00", mentre que Teresa Forn ha estat segona amb 3h34'24", avantatjant en tan sols 9 segons a Míriam Domingo.

En la versió de 16 kilòmetres, Enrique Santamaría s'ha emportat la victòria amb 1h27'20", amb Marc Costa a 44 segons i Franc Olivé a 2'35". En fèmines Mesi Arcos s'ha imposat amb un registre d'1h39'59", seguida per Marta Comas amb 1h43'12" i Àngels Sorinas 1h59'21".

La Rajadell Trail Race ha tancat la Lliga Catalana de Curses de Muntanya, que en la seva primera edició ha estat present a tot el territori al llarg de la temporada amb 8 proves. Andreu Simon i Gemma Colomé, guanyadors a Rajadell, s'han enfundat el peto de campions després de realitzar un excel·lent any amb molt bons resultat i una gran regularitat. El programa de la Rajadell Trail Race ha inclòs una caminada popular de 8 kilòmetres que ha comptat amb la presència de molts infants i famílies que han pogut conèixer part dels tresors naturals de la comarca.
 

Classificacions