SOS Racisme i Stop Mare Mortum parlaran de refugiats i cultura oberta a Manresa

Totes dues entitats dinamitzaran la formació "Les persones refugiades no són una amenaça. Com ho expliquem?" que es durà a terme els dies 11, 18 i 25 de novembre de set de la tarda a nou del vespre

Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:46h
L'Ajuntament de Manresa i el Consell Municipal de Solidaritat amb el suport de la Diputació de Barcelona organitzen el curs "Les persones refugiades no són una amenaça. Com ho expliquem?", a càrrec de SOS Racisme i Stop Mare Mortum.

L'objectiu de la formació és fer una mirada a les causes dels desplaçaments humans i analitzar com prevenir-los, així com treballar per una cultura oberta i incloent en les societats d'acollida.

Les sessions es duran a terme a la Casa Flors Sirera, els divendres 11, 18 i 25 de novembre de set de la tarda a nou del vespre, i les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer enviant un mail a [email protected] o bé trucant al 938 724 496.

Stop Mare Mortum i SOS Racisme

La formació serà impartida per membres de les entitats expertes en projectes de sensibilització entorn els valors positius de les societats d'acollida.

SOS Racisme lluita per la igualtat de drets i oportunitats denunciant el racisme i donant eines per a combatre'l a partir de campanyes, mobilitzacions, espais de debat i formació així com generant incidència política per corregir situacions discriminatòries des de tots els nivells de l'administració. 

Stop Mare Mortum és una plataforma d'entitats que promouen un canvi en les polítiques migratòries, de protecció internacional i acció exterior que permetin assolir un món basat en el respecte dels drets humans, i en el diàleg com a eina de resolució de conflictes. Aquesta plataforma reclama contínuament vies segures i legals que permetin donar una solució real a la realitat que viuen milers de persones atrapades dins d'Europa o a les portes d'aquesta.