La Nit de la Carbassa congrega unes 500 persones a Sant Joan

Una setantena d'actors es van encarregar d'espantar els assistents

Actors que es trobaven a l'escena final de la Nit de la Carbassa a l'interior del Mas Llobet
Actors que es trobaven a l'escena final de la Nit de la Carbassa a l'interior del Mas Llobet | Matías Lozano
Redacció
01 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:58h
Petits i grans disfressats de bruixes, zombis, esquelets i tot tipus de personatges terrorífics es van congregar al vespre del 31 d'octubre al Parc Llobet de Sant Joan per participar en La Nit de la Carbassa. Enguany, va ser la 12ena edició d'aquest joc de pistes que fa anys que està consolidat com una de les activitats que reuneix més gent al municipi.

Cada any, el joc de pistes gira entorn a una història relacionada amb Halloween i amb personatges de terror. "Diferents personatges del món del terror envaeixen els carrers, espais i entorns naturals del poble. Fem que els participants es submergeixin en històries que hem creat i adaptat a un recorregut misteriós. És una forma diferent de gaudir de la nit més fosca de l'any", diu la creadora i una de les organitzadores de l'esdeveniment, Yvonne Puig.

Una setantena d'actors repartits entre el Mas Llobet, el Mas Sant Joan, l'Era, i un tram del Passeig del Riu, es van encarregar d'espantar i fer gaudir als 500 assistents que es van ajuntar en grups de 20 persones. "Cada any és un èxit tant de públic com d'actors. Això és el que ens motiva a seguir endavant. Portem dotze anys fent aquest joc de pistes i la resposta de la gent sempre és extraordinària", comenta Puig.

En La Nit de la Carbassa van assistir públic de totes les edats. "És una festa que vénen nens, pares i, fins i tot, els avis. És una activitat que pots compartir amb tota la família, passes por i també hi ha estones que rius", afegeix Puig.