El Siad celebra el seu 20è aniversari divendres a l'Auditori de la Plana de l'Om

Durant l'acte, que comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, es farà un repàs històric en clau d'humor d'aquests 20 anys, així com un petit homenatge a Montserrat Roig

Redacció
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:32h
El Servei d'Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig de l‘Ajuntament de Manresa celebra enguany els seu 20é aniversari.

Per commemorar l'efemèride, la regidoria de la Dona ha organitzat un acte, que es portarà a terme a l'Auditori de la Plana de l'Om aquest divendres, 4 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda, al llarg del qual es posarà en valor el treball dedicat a la dona i en favor de la igualtat de gènere que s'ha dut a terme durant tot aquest temps.

Durant l'acte, que comptarà amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent i la regidora de la Dona Cristina Cruz, es farà un repàs en clau d'humor d'aquests 20 anys. Així mateix, i per rememorar els 25 anys de la mort de l'escriptora Montserrat Roig, que dóna nom al Servei, se li retrà un petit homenatge que consistirà en una breu presentació de l`autora i la lectura de fragments de la seva obra per part del Consell Municipal de la Dona.

Al vestíbul de l'auditori es podrà veure una mostra dels materials creats pel servei durant aquests anys (exposicions, llibres, catàlegs, tríptics...).

Amb aquest esdeveniment es vol fomentar, per una banda, el retrobament de totes les dones que d'una manera o altra han col·laborat amb el servei al llarg de tots aquests anys (regidores, dones del Consell Municipal de la Dona, monitores, treballadors, alumnes de pràctiques, voluntàries, etc.), i per l'altra, donar-se a conèixer a la resta de la ciutadania.

Durant la celebració es comptarà amb un servei de cangur per atendre els infants.