Ju presenta dissabte al Firabar de Cardona el seu darrer treball

La cantant osonenca Ju canta dissabte a Cardona
La cantant osonenca Ju canta dissabte a Cardona | Xavier Morato
Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat el 30 d'octubre a les 11:00h
Aquest dissabte a 2/4 de 12 de la nit, la cantant osonenca Ju presentarà en concert el seu disc El món es mou al Firabar de Cardona (plaça Fira, 9). Es tracta d'un recull de cançons amb molta llum que irromp amb força dins l'escena musical catalana, expressant les vivències personals de l'artista amb un estil original que veu principalment del pop-rock, el reggae i el R&B.

El món es mou és un disc fresc, sincer i proper que Ju reconeix com l'expressió d'unes vivències que se senten, s'expliquen i es transformen. La cantant i compositora defineix l'àlbum com "la respiració que sento respecte a situacions de la vida; una guspira de llum que em fa feliç mentre l'exploro, coneixent-la cada cop millor..."

Les cançons de Ju parlen d'emocions i com les gestionem, de l'acceptació d'una realitat que cadascú viu a la seva manera, de les ganes de viure, dels drets humans, de la senzillesa -i alhora complexitat- de les relacions que s'estableixen entre persones, de la lluita per un món millor, de la superació personal...

Ju, que va resultar finalista del VicSona 2016, ja ha presentat els temes del disc en concert en tres actuacions en el recent Mercat de la Música Viva de Vic, i a La Mirona de Salt, entre d'altres sales, i aquest passat setembre ha fet també una gira per Mallorca.
Arxivat a