La CUP afirma que el Parc Tecnològic és un fracàs que sortirà car a la ciutat

La formació rupturista en responsabilitza tant l'anterior govern de PSC, ERC i ICV, com l'actual, format per CDC i ERC

Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:06h
Edifici Impuls al Parc Tecnològic
Edifici Impuls al Parc Tecnològic | CCBages
Després de fer-se públic que la Generalitat té la intenció de revocar una nova subvenció del Fons Feder que havia d'ajudar a pagar l'edifici Impuls del Parc Tecnològic, la CUP Manresa ha fet públic un comunicat on lamenta la pèrdua del finançament i reitera que el projecte de Parc Tecnològic ha estat un error des del començament, ja que s'ha tractat d'una operació especulativa feta a remolc de la bombolla immobiliària i sense una vocació real d'innovació.

Com ja va passar després de fer-se pública la primer revocació, la CUP ha recordat que el projecte del Parc és una altra mostra de la mala gestió dels diversos equips de govern de la ciutat, des del Tripartit que va tirar endavant el Parc (PSC-ERC-ICV) fins a l'actual govern CDC-ERC. Tant els uns com els altres, segons la CUP, són responsables d'haver convertit un espai vital de l'Anella Verda en un polígon comercial que no aporta cap valor afegit a la ciutat, i tot plegat amb un cost altíssim per a les finances municipals.

La CUP també ha recordat que ja es va mostrar en contra del canvi d'usos del Parc, que és el motiu que porta la Generalitat a denegar la subvenció. En aquest sentit, la formació independentista no entén la postura del PSC, que es va mostrar a favor del canvi d'usos i ara es lamenta de la pèrdua de recursos. Segons la CUP, el PSC hauria d'haver estat alerta a l'hora d'acceptar el canvi d'usos, ja que com a responsable de la construcció del Parc, havia de saber amb quins objectius s'havia fet.