El Tocats repeteix format de cloenda amb el recital «Venim del Nord, Venim del Sud»

Tindrà lloc aquest divendres al vespre al Teatre Conservatori i comptarà amb les intervencions de poetes vinguts d'arreu dels països de parla catalana

Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat el 30 d'octubre a les 11:01h
Aquest divendres 28 d'octubre, el Tocats de Lletra, i com ja va sent habitual, repetirà format per clausurar el festival. El recital "Venim del Nord, Venim del Sud" tancarà l'edició d'enguany tot i que les activitats continuaran durant tot el cap de setmana.

Poetes vinguts d'arreu dels països de parla catalana seran els protagonistes de "Venim del Nord, Venim del Sud", que tindrà lloc al Teatre Conservatori a les vuit del vespre. Així doncs, es comptarà amb les intervencions d'Ivan Brull, Marisol González, Vicenç Lorca, Carles M. Sanuy, Laia Martínez, Odile Arqué (que substituirà Vinyet Panyella), Eduard Sanahuja i Antonia Vicens. Manel Camp els acompanyarà al piano en una nit màgica que ja s'ha convertit en un clàssic de l'escena manresana.

Cercatasques poètic

El mateix divendres, a les onze de la nit, el cercatasques poètic començarà el seu recital itinerant a la Llibreria Papasseit. Després, a tres quarts de dotze de la nit, faran parada al Cercle Artístic. Finalitzaran el recorregut a les dos quarts d'una de la matinada a la Gramola. Hi participaran els poetes Meritxell Cucurella-Jorba, Francesc Gelonch, Joan Gener, Anna Gual, Anna Miralpeix i Jaume C Pons Alorda. El punt i final el posarà el duet Jansky que oferirà a La Gramola una jam poeticomusical.