El Pont de Vilomara programa dos tallers per ensenyar com funciona un desfibril·lador

Tindran lloc el dijous 10 i el dimarts 15 de novembre

Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:49h
Ja fa temps que l'Ajuntament del Pont de Vilomara ha estat posant en diferents espais del municipi aparells de desfibril·lació externs automàtics, popularment coneguts com a DEA. Els llocs on estan situats aquesta aparells són: la Sala Polivalent, el Camp de Futbol, la Plaça Major de Rocafort i un que s'ha instal·lat al vehicle dels vigilants municipals que permetrà atendre qualsevol urgència d'aquest tipus ja que es podrà desplaçar pel poble.
 
Per tal de donar coneixement d'aquesta nova campanya, a més de repartir als veïns i veïnes uns díptics informatius de què són i com utilitzar els DEA, l'Ajuntament ha organitzat uns tallers de primers auxilis i utilització dels desfibril·ladors per ajudar a saber diagnosticar els primers símptomes i després poder usar de manera ràpida i efectiva un DEA.
 
S'han programat dos tallers (amb el mateix contingut els dos dies) a la Casa de la Cultura, el dijous 10 de novembre i el dimarts 15 de novembre. Ambdós es faran entre dos quarts de vuit de la tarda i dos quarts de deu del vespret. Qui estigui interessat a apuntar-s'hi es pot posar en contacte amb l'Ajuntament, presencialment o per telèfon, o bé enviar un correu electrònic a [email protected]. El preu d'aquest taller és de 10 euros per persona.
 
D'altra banda, qui vulgui fer la formació reglada pot dirigir-se igualment a l'Ajuntament per tal que l'orientin sobre com i on fer-la.