Cal Gallifa acollirà fins el 19 de novembre l'exposició «Obres literàries escrites a la presó»

Es tracta d'una iniciativa de la Biblioteca Cal Gallifa i de la Biblioteca del Centre Penitenciari Lledoners

Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:15h
Crims o injustícies van portar a diferents personatges de la historia a ser condemnats a passar un temps, més o menys llarg, entre barrots. Aquest tancament físic, però, no va impedir que les seves ments deixessin de generar idees i gràcies a aquestes, van esdevenir autors d'importants llibres per a la humanitat.

Amb motiu de donar a conèixer aquestes obres literàries, la Biblioteca Cal Gallifa i la Biblioteca del Centre Penitenciari Lledoners, van decidir dur a terme una exposició a Cal Gallifa, anomenada "Obres literàries escrites a la presó" i  formada per una selecció de 23 novel·les escrites per persones que en el seu moment van estar tancades a la presó per diferents motius. A més, també s'hi inclou algun fet anecdòtic i curiós de cadascun d'ells.

L'exposició, que es va inaugurar el passat 24 d'octubre i que es podrà veure fins el 19 de novembre, va acompanyada d'un exemplar de cadascuna de les obres i d'una guia de lectura en la qual queda recollit el contingut de l'exposició i motius per la qual s'ha produït i dissenyat.

"Obres literàries escrites a la presó" podrà visitar en horari de biblioteca: de dilluns a divendres de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre; i els matins de dijous i dissabtes de deu del matí a una del migdia.