El Museu Comarcal inaugurarà dijous l'exposició «Fracassart» de Carles Hac Mor

L'acte, que començarà a dos quarts de nou de vespre, està inclòs dins de la programació del Tocats de Lletra

Redacció
26 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:07h
El Museu Comarcal acollirà demà dijous a les 20.30 hores la inauguració de l'exposició "Fracassart: de la no-mort de l'art", la darrera mostra del poeta i artista, recentment traspassat, Carles Hac Mor.

L'acte, que s'emmarca dins del festival literari Tocats de Lletra, exhibirà intervencions artDADÀístiques de Jesús Galdón, Xavier Giol, Miquel Àngel Marín, Elena Sixto, Vicenç Viaplana, Joan Vinuesa i Ester Xargay.

"Fracassart" es una producció del Museu de Granollers i es podrà visitar al Museu Comarcal de Manresa (via de Sant Ignasi, 40) fins al 13 de novembre en horari de dissabtes de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. Diumenges i festius, de deu del matí a dues del migdia i de dimarts a divendres visites concertades també de deu del matí a dues del migdia.

Aquest mateix dijous a les dotze del migdia, el recital "Ens havíem barallat tant!", que va inaugurar el Tocats de Lletra d'enguany es representarà a la sala petita del Kursaal adreçat exclusivament als instituts. La funció consisteix en un diàleg en el temps entre les escriptores Montserrat Roig i Maria Aureli a Capmany a les quals donen vida les actrius bagenques Tàtels Pérez i Mireia Cirera.