L'Ajuntament de Sant Vicenç manté les taxes i els impostos congelats l'any vinent

El consistori continuarà bonificant la taxa d'escombraries un 15% a tothom qui faci dotze aportacions a la deixalleria durant l'any

Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:07h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat les ordenances fiscals de l'any vinent amb el suport de Convergència, l'abstenció del PSC i els vots en contra d'ERC i ICV-EUiA. L'equip de Govern accentua la seva aposta de mantenir a la baixa la pressió fiscal entre la ciutadania i per això congela les taxes i els impostos de 2017. D'aquesta manera, els rebuts dels principals impostos (Impost de Béns i Immobles, Impost d'Activitats Econòmiques i Impost de Vehicles de Tracció Mecànica) es mantenen exactament igual que aquest exercici.

Taxa d'escombraries

En paral·lel i amb la voluntat d'incentivar la recollida selectiva de residus, l'Ajuntament mantindrà el 2017 la bonificació del 15% en la taxa d'escombraries per a tots aquells veïns i veïnes que facin un mínim de dotze aportacions a la deixalleria municipal o bé a la deixalleria mòbil. Finalment, els descomptes per a l'ús de les piscines municipals que s'aplicaven a les famílies nombroses també seran vàlids per a les famílies monoparentals.