Detenen al Villa Martini una noia de 19 anys que furtava mòbils i carteres

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge

24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:39h
Els furts es van produir a l'antiga Menfis, ara Villa Martini
Els furts es van produir a l'antiga Menfis, ara Villa Martini | GSV
Agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra han detingut aquesta passada matinada de dissabte a diumenge a la discoteca Villa Martini de Sant Fruitós de Bages (antic Menfis) una noia de 19 anys veïna de Manresa acusada d'un presumpte delicte de furt continuat.

A les 4.20h de la matinada, els Mossos van rebre una trucada de dues noies que denunciaven el robatori de tres telèfons mòbils valorats en 1.300 euros i una cartera amb 35 euros. Els Mossos d'Esquadra van desplaçar una unitat dels ARRO a Villa Martini i van parlar amb les denunciants que asseguraven haver vist la noia que les hauria furtat.

Després de parlar també amb els vigilants de la discoteca, els agents van localitzar la sospitosa i la van fer sortir a l'exterior. Un dels vigilants va assegurar que havia vist la noia diverses vegades sortint de la discoteca i dirigir-se a un dels cotxes que estava estacionat al pàrquing. Allà, els agents policials van localitzar els tres mòbils sostrets i tot i que la sospitosa va assegurar inicialment que se'ls havia trobat a la discoteca, finalment va acabar admetent el delicte.

Finalment, com que en el cotxe no s'hi va trobar la cartera, la noia va acompanyar els agents a la part posterior de la discoteca, on l'havia llençada, i va tornar la cartera i els 35 euros que havia furtat.

Davant les evidències, els agents van detenir la noia, que va quedar lliure després de declarar davant el jutge pendent d'una citació per a un judici ràpid.