Tres municipis del Bages acolliran un projecte de la Diputació sobre educació

Cardona, Castellbell i el Vilar i Mura seran l'escenari de tallers i xerrades els propers 26, 27 i 30 d'octubre respectivament

Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:24h
Cardona, Castellbell i el Vilar i Mura acolliran els propers 26, 27 i 30 d'octubre respectivament el projecte de la Diputació de Barcelona Eduquem en família. Els pares i mares d'aquests municipis podran participar en diferents tallers i activitats per reflexionar, debatre i compartir experiències sobre les dificultats en l'aprenentatge, la relació família-escola, l'èxit educatiu, les emocions i l'autonomia, entre d'altres.

Aquest projecte proposa un conjunt d'activitats informatives, formatives i d'orientació–acompanyament adreçades als ens locals, amb l'objectiu de prevenir el fracàs escolar i enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis. Les accions incloses en aquest catàleg (xerrades, tallers, teatres, cursos, etc.) estan pensades per complementar el treball que els ajuntaments fan amb les famílies en l'acompanyament a l'escolaritat.
Arxivat a