Un grup de veïns es planteja dirigir l'AVV Balconada després de la dimissió de Torrejón

L'actual president va informar diumenge en assemblea que la junta actual plegarà a finals d'any per no poder fer-se'n càrrec de la seva gestió

24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:13h
Monument a les quatre barres catalanes a l'entrada de la Balconada
Monument a les quatre barres catalanes a l'entrada de la Balconada | JMP
Un grup de veïns del barri de la Balconada, que prefereix mantenir-se encara en l'anonimat, treballa intensament per fer-se càrrec de la gestió de l'Associació de Veïns del barri després que l'actual president, José Torrejón, anunciés aquest diumenge que l'actual junta, formada per ell i el seu germà Carles en el càrrec de tresorer, deixarà les seves funcions de cara a finals d'any.

Unes quaranta persones van assistir a la convocatòria d'assemblea extraordinària convocada, inicialment, per explicar la proposta de l'Ajuntament de Manresa per solucionar part dels problemes d'aparcament que viu el barri. Com va avançarNacióManresa, l'Ajuntament ordenarà el tram de la carretera del Pont de Vilomara que hi ha entre els blocs 15 i 21, convertint un dels laterals de la via per aparcaments en diagonal i convertint els dos carrils actuals en només un.

A l'assemblea, però, José Torrejón va anunciar que la junta actual deixaria la seva responsabilitat al capdavant de l'associació de cara a finals d'any per temes laborals i familiars, ja que no disposaven de temps per dedicar-lo a la seva gestió. Aquest anunci arribava en un moment de poca activitat veïnal al barri i amb el perill que aquesta decisió precipités la desaparició de l'AVV de la Balconada si no es trobava qui se'n fes càrrec.

Però el cert és que des que van aparèixer els primers rumors sobre la possible dimissió de Torrejón i la junta, un grup reduït de veïns es planteja assumir-ne la gestió i donar continuïtat a l'entitat, tot i que hores d'ara prefereixen mantenir la prudència de restar en l'anonimat.