El CN Minorisa debuta a casa amb victòria davant el CE Picornell (8-7)

Els visitants van tenir una oportunitat en l'últim minut que van estavellar a la creueta de la porteria d'Arnau Fernández

24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 0:27h
El debut del CN Minorisa en la municipal manresana contra el CE Picornell va ser victoriós. No sense patir, ja que el matx va tenir tots els ingredients dels grans enfrontaments. D'inici la sorpresa, ja que els barcelonins, en un vist i no vist, estaven amb avantatge 0-3 en el lluminós davant d'un set local que no entrava en joc. Faltaven 3:53 per finalitzar el quart i amb gols de Raúl Ruiz, després de magnifica assistència d'Oriol Muns, Eudald Martínez, en contraatac fulgurant, i dos d'Enric Casasayas, el primer en superioritat i el segon en el darrer segon de magnifica vaselina s'arribava a la fi del primer quart amb un 4-3 favorable als locals.

El segon quart també va ser pels amfitrions, que amb anotacions de Marc Bisbal en superioritat i Enric Casasayas, aconseguien un parcial de tennis, 6-0, que el millor jugador visitant, Marc Ventura, reduïa a 6-4 amb el que s'arribà a la meitat del partit.

El tercer quart va ser de desgast i el marcador no es va moure tot i les diferents oportunitats per ambdós conjunts, incloses tres superioritats, dos locals i una visitant. Quedava el darrer període, amb tots dos conjunts groguis pel desgast del matx. El gol de Salvador Suay acostava 6-5 als barcelonins, però, de nou Enric Casasayas posava els dos gols d'avantatge pels bagencs. Marc Ventura feia el 7-6, Carlos Talavera semblava sentenciar el matx amb el 9 a 7 a manca de 2:49, però de nou Marc Ventura situava als de la muntanya de Montjuïc a un sol gol. Emoció fins a la fi, en que el darrer llançament visitant es va quedar a la línia després d'estavellar-se en la creueta de la porteria defensada per un molt encertat Arnau Fernández. 8-7 final.

Arbitratge a càrrec de Taulé i Sánchez que van assenyalar sis exclusions a jugadors visitants, de les quals els manresans en van anotar les dues primeres, per tres als minoristes de les que en van encaixar dues.

Parcials: 4-3, 2-1, 0-0, 2-3.

CN Minorisa: I Prieto, T Sala, E Casasayas 4, R Ruiz 1, E Martínez 1, O Muns, A León, C Talavera 1, M Bisbal 1, K Muñoz, G Lafoz, A Fernández.

CE Picornell: V Serrano, S Suay 1, H Álvarez, M Meya, O Cayon 5, J Hereu, M Fernández 1, G Álvarez 1, V Bernabéu, V García, M Ventura 4, V Camarero.