El CN Sallent perd contra el Vallirana un partit que havia dominat (10-13)

El CN Sallent continua la seva millora en el joc
El CN Sallent continua la seva millora en el joc | Simon Noguera
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 0:11h
Poc, molt poc li va faltar al CN Sallent aquest dissabte per tenir opcions de sumar els primers punts, o fins i tot la primera victòria de la temporada. L'equip bagenc va jugar dues primeres parts molt bones contra el CN Vallirana, marxant amb clara diferencia al descans, però en els moments decisius els sallentins no van saber estar a l'alçada tot i tenir opcions fins als últims minuts. Ara que l'equip comença a ser competitiu, anota, es posiciona bé tant en atac com en defensa, i no s'amaga el cap en cap moment, tot i ser l'equip més jove de la categoria, només falta que aprengui a guanyar.

El partit ha començat amb un primer quart fantàstic. Els visitants sortien mig adormits esperant que l'equip sallentí s'assemblés més al de l'any passat i es van trobar amb una gran sorpresa quan al final del quart perdien 4-1. Els sallentins havien llançat amb facilitat, mossegaven en defensa i circulaven la pilota amb paciència. Gols d'Estany, Cabrera i Noguera que posaven el 3-0, abans del gol visitant i posterior gol local de Montalà que tancava el quart. La linea exterior funcionava a la perfecció.

El segon quart ja va ser més igualat, però amb el sallentins sense perdre el bon joc. Continuava el bon moviment de pilota i els moviments en atac eren fluids tot i que encara es feien errades pròpies d'una plantilla tan jove per la categoria. Cabrera ampliava la diferència abans que els visitants retallessin amb dos gols seguits. Cabrera tornava a mantenir la diferencia de tres, nou gol visitant, i Estany deixava al final del quart les coses com estaven, 7-4.

Instruccions clares a la banqueta, "vigileu que aniran endurint el partit" i sobretot la clara consigna de no mirar el marcador, només per saber el temps que queda. Tal i com havia dit el tècnic J. López, l'equip visitant va endurir força més el partit pressionant molt el joc exterior i no deixant tan lliure el llançament. Aquí els sallentins van perdre el seu bon joc, els moviments ja no eren trencadors, el moviment de pilota ja no era fluid i l'equip visitant escurçava la diferencia fins a igualar el partit a 7. Ruiz tornava a donar un respir abans dels dos gols finals del quart, 8-9.

Igualada local a l'inici de l'últim quart a càrrec de Noguera i, fruit de la pressió comencen a arribar les exclusions i una vermella a Ramos que va perdre els nervis i va fer perdre la concentració als sallentins tot i arribar a falta de 2 minuts amb el marcador 10-11, amb gol d'Estany abans de fer la tercera exclusió. Dos gols finals dels visitants van posar el punt final a un bon partit. Resultat final 10-13.

Arbitratge de Verdejo i Lloret que van xiular 9 exclusions, 1 penal i una vermella als sallentins per 6 exclusions al set de Vallirana.

Parcials: 4-1, 3-3, 1-5, 2-4.

CN Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, I.Ruiz (1), S.Cabrera (3), X.Ramos, A.Estany (3), X.Pelegrin, X.Castaño, A.Montalà (1), A.Noguera (2), A.Garrido, R.Boixader, J.Vila.

CN Vallirana: D.López, S.Calomardo, A.Rodríguez, A.Romera, A.Santos (1), A.llorente, D.Ramirez, C.Sañudo (2), A.Castillo (2), E.Rodríguez, M.Contreras (1), A.Contreras (7).