El CT Manresa fa història i es classifica per a semifinals del Campionat d'Espanya

Els manresans s'han imposat amb molta solvència al MDZ Tennis Academy de Cartagena i els esperen, el 6 de novembre, el CT Reus Monterols

Jugadors del CT Manresa i del MDZ Tennis Academy de Cartagena
Jugadors del CT Manresa i del MDZ Tennis Academy de Cartagena | CTM
23 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:29h
El Club Tennis Manresa ha fet història aquest cap de setmana classificant-se per a les semifinals del Campionat d'Espanya per equips absolut de tennis de categoria C. En el partit que s'ha disputat a les instal·lacions bagenques, els manresans han mostrat molta solvència i s'han imposat per 5-0 als murcians i jugaran, d'aquesta manera, les semifinals el proper 6 de novembre contra el CT Reus Monterols, en terres tarragonines.

Tots els tennistes manresans han aconseguit resultats relativament còmodes fins al punt que no han cedit ni un sol set. Roger Ordeig ha fet un 6-4, 6-0; Marc Monclus, un 6-1, 6-0; Jordi Puig ha guanyat el seu partit per 6-1, 6-3; Pol Vaquero, 6-2, 6-3, i Marc Lluís Vargas, 6-0, 6-0. Marcos Borderias ha estat el tennista suplent de l'equip capitanejat per Albert Martínez. Els joves tennistes del club han fet d'aplega-pilotes.

Aquesta classificació a semifinals significa la primera que aconsegueix a nivell estatal qualsevol equip del Club Tennis Manresa. A més a més, el Club Tennis Manresa s'assegura, com a mínim, disputar la promoció d'ascens a la categoria B del tennis estatal, on pugen els tres primers classificats, els dos finalistes i els vencedors del partit entre els dos semifinalistes que perdin.