Ecoviure es consolida com una fira de referència a la Catalunya Central

El Palau Firal s'ha tornat a omplir de visitants compromesos i molt participatius en totes les activitats paral·leles que s'han programat

L'Ecoviure ha tornat a omplir el Palau Firal amb activitats relacionades amb la sostenibilitat
L'Ecoviure ha tornat a omplir el Palau Firal amb activitats relacionades amb la sostenibilitat | Catpress
Redacció
23 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:01h
Ecoviure 2016 tanca aquest vespre la seva 18ena edició després d'un cap de setmana en què Manresa ha tornat a ser el centre de tot allò relacionat amb el medi ambient, l'ecologia i la sostenibilitat. Una edició que ha mantingut el nombre de visitants dels darrers anys (al voltant dels 12.000) i, sobretot, un alt nivell d'implicació en totes les activitats paral·leles que s'han dut a terme. Es calcula que més de 2.000 persones han pres part en les diferents xerrades i tallers, sent les activitats infantils les que han tornat a tenir més bona acollida, amb més de 1.000 participants.

El debat inaugural de dissabte, en què es van poder escoltar les reflexions de personatges com Arcadi Oliveres, Martí Boada o Natxo Tarrés, va ser una de les propostes més reeixides amb més d'un centenar d'assistents. També ho va ser la xerrada sobre alimentació i salut a càrrec de Marc Vergés, nutricionista de l'equip d'Ets el que menges, que va fer petita la sala d'actes del Palau Firal, demostrant el gran interès que desperta aquest tema.

De cara a properes edicions, Ecoviure es proposa intensificar l'aposta pel vehicle elèctric, un àmbit de present i de futur que aquest any ha centrat el Fòrum Energia i ha portat a la plaça Sant Domènec de Manresa una mostra de diferents vehicles, amb l'objectiu de fer un pas endavant en la promoció d'una mobilitat més sostenible.