Ferida greu l'acompanyant d'una moto en un accident a la C-55

L'accident ha tingut lloc a l'altura de Castellbell i el Vilar i ha provocat retencions d'11 quilòmetres en sentit sud i de 2 en sentit nord

23 d'octubre del 2016
Actualitzat el 24 d'octubre a les 20:30h
L'helicòpter del SEM en el moment de carregar la dona ferida greu per traslladar-la al Parc Taulí de Sabadell
L'helicòpter del SEM en el moment de carregar la dona ferida greu per traslladar-la al Parc Taulí de Sabadell | No+MC-55
Una motocicleta ha patit un accident grau aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda al punt quilomètric 17,5 de la C-55 a l'altura de Castellbell i el Vilar per motius que encara no es poden confirmar. Mossos d'Esquadra encara no ha aclarit si el xoc s'ha produït per una sortida de via de la moto, o per un accident contra un turisme.

El conductor de la motocicleta ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, però l'acompanyant, una dona, ha hagut de ser traslladada en helicòpter fins al Parc Taulí de Sabadell amb ferides de caràcter greu.

El trànsit a la C-55 ha quedat totalment tallar durant mitja hora, i a les 6 de la tarda s'ha pogut fer pas alternatiu. No ha estat fins a 2/4 de 7 que no s'han pogut obrir totalment els dos sentits de la marxa. Aquest fet ha provocat retencions en sentit sud que han arribat a ser d'11 quilòmetres, i de 2 en sentit Manresa.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat cinc dotacions de Mossos, i l'ambulància i helicòpter del SEM. Els peatges de la C-16 no s'han obert per alleugerir el col·lapse a la C-55.