Èxit en la jornada de portes obertes per a nuvis a l'Oller del Mas

Jornada de portes obertes de l'Oller del Mas aquest diumenge
Jornada de portes obertes de l'Oller del Mas aquest diumenge | Oller del Mas
Redacció
23 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:01h
Oller del Mas es consolida en el sector nupcial amb un èxit inesperat a la tercera edició de la jornada de portes obertes per a esdeveniments nupcials. 25 proveïdors, 10 parelles de nuvis que s'han casat a l'Oller del Mas, el càtering del Restaurant Òspi i l'entorn màgic d'un castell medieval són la fórmula de l'èxit que ha atret aquest diumenge a més de 200 persones. 

Al matí, el Castell obria les portes a les parelles i les seves famílies que han pogut veure tots els espais muntats i decorats. Una presentació i un sorteig final deferència dels proveïdors, han tancat la primera part de la jornada. Al migdia, el càtering Òspi ha ofert als assistents un espectacular còctel mentre l'exposició de 25 proveïdors oferia als nuvis divertides i originals idees per a completar el seu casament. 

Oller del Mas es referma en la seva aposta conjunta amb el càtering Òspi, de la mà del xef Òscar Piedra, que enguany ja té l'organització de 38 casaments, i 24 reserves per al 2017.

Un cop més, l'Oller del Mas s'ha vestit per mostrar als nuvis la seva vessant més romàntica i reproduir així un casament amb el màxim de detall possible. A falta de dos casaments per acabar la temporada, Oller del Mas i Òspi fan un balanç molt positiu del 2016 i agafen forces per encarar el 2017.