Ecoviure torna a captivar un ampli sector de la població interessada en la sostenibilitat

El Palau Firal viu una jornada intensa amb 90 expositors i moltes propostes

El Palau Firal acull l'Ecoviure aquest cap de setmana
El Palau Firal acull l'Ecoviure aquest cap de setmana | Catpress
Redacció
22 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:51h
Ecoviure torna a captivar a un ampli segment de la població interessada en les noves tendències de la vida sostenible. Després d'un divendres d'un perfil tècnic, aquest dissabte el Palau Firal de Manresa ha posat de manifest l'atractiu d'aquest certamen que ha arribat a la seva divuitena edició i que se situa al capdavant de les mostres d'aquest perfil que se celebren al país. L'acte inaugural, presidit per l'alcalde de Manresa, ha servit perquè des d'Ajuntament, Cambra de Comerç, Diputació i Generalitat es lloés el paper divulgador i de cohesió que té Ecoviure al llarg dels anys.

Un altre dels atractius ha estat la taula rodona Com ens imaginem el futur, moderada pel periodista Jaume Barberà, amb interessant aportacions intel·lectuals de personatges tan reconeguts com l'economista Arcadi Oliveres, el músic Natxo Tarrés, el naturalista Martí Boada o la directora d'Imago Catalunya, Sandra Campos. La sala d'actes ha quedat plena de persones que volien escoltar aquests convidats que tenen una important projecció social.

Ecoviure presenta al voltant de 90 expositors al Palau Firal, a banda de la mostra de vehicles elèctrics que hi ha a la plaça de Sant Domènec. Els més petits tenen estands especialment pensats per fer-los passar una estona ben entretinguda, com el de Diputació o el compartit entre Ajuntament, Aigües de Manresa i Consorci del Bages per a la Gestió de Residus.

El premi al millor producte Ecoviure 2016 s'ha lliurat a Carles Casas, l'Ecomatalasser, un artesà que exposa matalassos i coixins ecològics i que disposa d'un estand on mostra els seus productes.

Les autoritats que han participat a l'acte inaugural han volgut parlar amb cadascun dels expositors d'Ecoviure per agrair-los la presència i conèixer la seva opinió sobre la fira.

Aquest diumenge, l'horari serà de 10.30 del matí a 8.30 de la tarda, amb entrada gratuïta. També hi ha un servei gratuït de bus híbrid d'anada i tornada des del centre de Manresa fins al Palau Firal.