El Bosc de les Creus de Sellarés serà escenari d'un intent de rècord Guinness

Els fotògrafs Carles Domènech i Carles Calero intentarà la fotografia nocturna LightPaiting més gran del món amb la participació de més de cent persones despullades

22 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:20h
A primers de novembre es farà la fotografia nocturna LightPainting al Bosc de les Creus
A primers de novembre es farà la fotografia nocturna LightPainting al Bosc de les Creus | Eduard Sardans
El Bosc de les Creus creat per l'artista guardiolenc Marc Sellarés al bosc cremat durant l'incendi d'Òdena de 2015 serà l'escenari de l'intent dels fotògrafs Carles Domènech i Carles Calero d'entrar en el llibre dels rècors Guinness amb la fotografia nocturna LightPainting més gran del món. La gigafoto estarà composada per unes 300 fotos que es faran al bosc les nits del 4 i el 5 de novembre.

Per portar a terme la gigafoto, Domènech i Calero pretenen aplegar un centenar de persones que hauran de posar despullades "buscant el paral·lelisme entre les persones i el bosc, representant la gent nua, morta per la duresa i la destrucció del foc, igual que els arbres, que faran de tombes per als cossos sense vida".

El Night Light Project és un projecte creat per Carles Domènech, dedicat a la creació de gigafotografies nocturnes de diferents paisatges i entorns. En aquesta ocasió Domènech comptarà amb la col·laboració de Calero.

Es busquen voluntaris

Els organitzadors d'aquest intent de rècord Guinness busquen voluntaris que vulguis despullar-se per a la gigafoto, independentment quin sigui l'edat, la forma física o el sexe. Els interessats han d'enviar el seu nom, edat i el dia o els dies que pot posar a info@nightlightproject.com.