Difícil per als tres equips absoluts del waterpolo del CN Minorisa

CE Picornell, Barcelona -20 i CN Martorell seran els rivals del sènior, el B i el femení

Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 20:24h
Aquest cap de setmana les piscines municipals manresanes acolliran fins a tres partits corresponents als campionats de Catalunya de waterpolo, els corresponents als equips absolut A masculí i femení, dissabte a les 15.30 i 17.00h i diumenge a les 9.30h l'infantil mixt, mentre que el B masculí jugarà a la Nova Escullera a partir de les 18.45h aquest dissabte davant el CN Barcelona -20.

Els rivals dels equips absoluts són realment complicats, el CE Picornell, amb cinc jugadors nous, ha potenciat el seu conjunt convertint-se en un candidat als quatre primers llocs de la classificació, la qual cosa es una veritable prova de foc pels de Gaspar Ventura. El femení s'enfrontarà al CN Martorell, que presenta un equip similar al que l'any passat es va quedar a les portes de l'ascens a la Lliga de 1a Divisió estatal, situació que no priva a les manresanes de poder lluitar per un triomf que les situaria en la lluita pels primers llocs del campionat. Per la seva part, el B, que entrena Àngel Peirón, té un més que difícil paper per intentar frenar el potencial dels joves del club degà del waterpolo estatal.

Diumenge l'infantil d'Eloi Martínez rebrà el CN Premià en un matx que ha de servir per calibrar les possibilitats de l'equip per a aquesta temporada.