Navàs es mostra com era fa un segle amb fotos a peu de carrer

Plafó instal·lat al carrer Sant Genís de Navàs
Plafó instal·lat al carrer Sant Genís de Navàs | AjNvs
Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:28h
A través de les imatges que formen part de l'Arxiu digital de Navàs, i que s'han ubicat en plafons a la via pública, qualsevol persona pot fer-se una idea de com eren carrers com sant Genís o de l'Església fa prop d'un segle. Situades a l'inici del carrer, les fotografies ofereixen, des d'una perspectiva similar, una visió reculada del mateix carrer on s'emplacen.

Aquests dos primers panells volen ser una prova per mesurar l'acceptació d'una proposta que té voluntat d'expandir-se, posant alhora en valor el propi urbanisme o indret i el de la capacitat evocadora de les imatges. Unes imatges que provenen de l'arxiu fotogràfic digital, una iniciativa viva i oberta a tothom, que vol ser una plataforma dinàmica per donar a conèixer un ric llegat patrimonial local sovint poc valorat però molt valuós com és el fotogràfic.

L'Ajuntament de Navàs recorda que continua recollint material cedit per engruixir el fons de l'arxiu a l'adreça web. També s'hi pot consultar el que s'hi ha penjat fins a dia d'avui.