La moianesa Montbrú presenta dilluns a Barcelona el «Cheesefuet»

Fruit de més de dos anys de treball, és un producte elaborat exclusivament amb llet certificada de cabres catalanes que s'ha treballat com un fuet, embotit i madurat

La Formatgeria Montbrú presenta dilluns el «Cheesefuet»
La Formatgeria Montbrú presenta dilluns el «Cheesefuet» | Montbrú
Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:51h
El Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2016 acollirà dilluns la presentació oficial del producte més innovador de la formatgeria de Moià Montbrú: el Cheesefuet. La presentació serà el 24 d'octubre a les 4 de la tarda, a l'auditori de Xarxa de Productes de la Terra.

Formatges Montbrú, amb més de 25 anys d'experiència fent formatges artesans, ha volgut reinventar un nou concepte de formatge, sobretot en el format i el procés de maduració.

Fruit de més de dos anys de treball, neix el Cheesefuet, un producte innovador realitzat amb el millor formatge de cabra de Montbrú i elaborat exclusivament amb llet certificada de cabres catalanes que s'ha treballat com un fuet, embotit i madurat. Presenta el clàssic aroma suau del seu exterior lleugerament florit, tota la cremositat dels millors formatges de la firma moianesa i un sabor per recordar, convertint-se en el formatge perfecte per a aperitius, amanides, fondre sobre una pizza o per picar.

Es presenta en un format de 175gr. apte per a tots els públics i de moment, en tres sabors diferents sempre partint del formatge de cabra com a element principal. El natural, sense cap sabor afegit, el de nous que aporta el toc cruixent necessari per fer-lo completament diferent i, per últim, el de formatge de cabra i tòfona de Castellterçol, un producte tant refinat del qual el moianès n'és un productor important i aprofitant la bona combinació que fan no hi podia faltar.

Tres sabors amb un component bàsic que és el treball delicat del formatge de cabra i ingredients seleccionats que fan d'aquest un producte totalment innovador, 100x100 formatge, apte per a vegetarians, sense gluten, ni cap additiu.
Arxivat a