Una empresa especialitzada en fàrmacs per a malalties rares visita Ampans

Ho ha fet en el marc de les activitats de voluntariat corporatiu que des del 2011 organitza la fundació situada a Santpedor

Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:47h
Una trentena de treballadors i directius de l'empresa bio farmacèutica Alexion, especialitzada en tractaments de malalties rares, han viscut una jornada de voluntariat corporatiu a la Fundació Ampans.

Després de seguir una sessió de presentació de la tasca de l'entitat, el personal de l'empresa farmacèutica s'ha distribuit en diversos grups per participar en els diferents tallers organitzats conjuntament pels professionals d'Ampans: mestres, terapeutes, cuidadors i els mateixos usuaris dels diversos serveis de l'entitat.

Superar un circuit d'esport adaptat, practicar boccia -un esport paralímpic-, participar en tallers de cuina, horticultura i art floral, o restaurar mobles, són algunes de les activitats que ha hagut de practicar el personal d'Alexion, seguint les instruccions de les persones usuàries del centre situat a Santpedor que desenvolupen aquestes tasques a diari, dins de les activitats ocupacionals i d'inserció laboral d'Ampans.

Cinc anys acollint activitats de voluntariat corporatiu 

Ampans ha rebut en diverses ocasions les activitats de voluntariat corporatiu de diverses empreses que impulsen polítiques de Team Building entre els seus equips, i volen fomentar aspectes com la solidaritat, la cooperació i la co-creació entre els seus líders i equips.

Aquestes empreses creen estratègies organitzatives, faciliten i destinen recursos perquè les persones dels seus equips dediquin un temps al voluntariat en equip, i puguin explorar les seves habilitats, el seu talent o les seves capacitats per ajudar i contribuir a l'entorn, mitjançant activitats en organitzacions sense ànim de lucre que aporten un impacte positiu a la comunitat.

Aquest tipus de voluntariat, força recent al nostre país, és una de les eines més transversals que utilitzen les empreses que impulsen polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Els protagonistes del programa de voluntariat corporatiu són els propis empleats que porten a terme el projecte i el compromís social de l'empresa, i tots els agents implicats en surten beneficiats.
Arxivat a