El Manresa FS es desplaça a Eivissa amb la intenció de sumar la primera victòria

Els bagencs són últims a la classificació amb 1 sol punt, mentre que la Peña Deportiva Santa Eulalia són penúltims amb 3

Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:51h
El Manresa FS visita terres eivissenques en aquesta sisena jornada per jugar davant Peña Deportiva Santa Eulalia, un conjunt que cada temporada surt a intentar mantenir la categoria. En aquesta ocasió és l'equip manresà qui està en pitjor situació, cuer a la taula en solitari. És per aquest motiu que, amb cap victòria fins el moment, els de Rozas han de començar a sumar si no es volen veure consolidats en el pou de la classificació. L'únic equip amb un sol punt a la classificació és el del Bages. El rival de dissabte (18.30h) té tres punts i en cas de guanyar marxaria cinc punts respecte dels manresans. I és que en aquest partit no serveix ni l'empat.

Peña Deportiva es penúltim. Els d'Eivissa han jugat tres partits a fora i dos a casa. Al seu pavelló té una victòria davant el Ripollet i una derrota, contra el Salou, però per la mínima diferencia. Per tant, és un lloc dificultós de puntuar. A fora, la Peña ha perdut a Santa Coloma contra Gatgas B, a Ollería i Barceloneta.

A la classificació, entre el Manresa amb 1 punt i el Natació amb 6, hi ha sis equips: els sabadellencs amb 6 punts, els valencians d'Inmevasa Ollería amb 5, Olimpyc amb 4, Ripollet i el rival de dissabte amb 3 i tanca el Manresa amb 1.

Jordi Rozas ha convocat a tota la plantilla disponible i, a més, també s'emporta el juvenil Aaron davant les sancions de Asis i Gordillo, expulsats ambdós a Castelló fa dues jornades.