La segona actuació de neteja de la llera del Cardener tindrà lloc el 5 de novembre

La Fundació Rosa Oriol i l'Ajuntament de Manresa fan una crida perquè els ciutadans ajudin a millorar aquest espai de l'Anella Verda de la capital del Bages

Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:44h
La Fundació Rosa Oriol i l'Ajuntament de Manresa ja han escollit la data en què duran a terme la segona actuació de neteja a la llera del riu Cardener. La primera va tenir lloc el passat 17 de setembre de la mà dels voluntaris de la Fundació Rosa Oriol. Després de l'èxit obtingut en la convocatòria, l'ajuntament de la ciutat va decidir sumar-se a aquest projecte d'adequació i dignificació i juntament amb l'entitat fundadora van establir un projecte que preveu realitzar actuacions en aquest tram de la ciutat quatre o cinc cops l'any.

Així doncs, el proper dissabte 5 de novembre es torna a fer una crida ciutadana per ajudar a acabar de desembrossar, netejar i podar. Tothom que hi vulgui prendre part haurà de ser, a les nou del matí, davant la Carpa del Riu.

Per a informar i preparar les persones que encara no han participat en aquesta activitat, l'ens municipal i la Fundació Rosa oriol han programat una xerrada que es durà a terme el dilluns 24 d'octubre, a les vuit del vespre, a l'Escola Joviat.