L'Ajuntament de Sant Fruitós renovarà les instal·lacions del camp de futbol

Es duran a terme reformes en els lavabos i els vestuaris

Redacció
21 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:10h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages realitzarà reformes en els vestuaris i lavabos del camp de futbol municipal per tal que els usuaris gaudeixin d'unes millors instal·lacions. En concret els treballs consistiran en la reforma i adequació d'una part important dels vestidors i lavabos, centrant-se en els més antics.

L'àrea esportiva del camp de futbol consta actualment de dos edificis diferenciats on s'hi ubiquen nou vestidors, dos lavabos, dos magatzems i un despatx de consergeria.

En un dels edificis, les obres que es duran a terme als lavabos consistiran en la realització d'una remodelació integral: es pintaran, es canviarà l'enrajolat, s'instal·larà nova lluminària i es substituiran algunes de les peces sanitàries. Pel que fa als vestidors es pintaran les parets, es substituiran els penjadors malmesos i en alguns d'ells s'instal·laran nous bancs.

Els dos vestuaris pels àrbitres també seran reformats, un d'ells amb una mà de pintura i l'altre amb una renovació total tant de distribució com de renovació d'elements.

En l'altre edifici s'hi realitzarà una renovació integral. Es canviarà la instal·lació de lampisteria i la d'enllumenat i s'enrajolaran i es pintaran de nou tots els vestuaris.

Aquestes obres s'han adjudicat per un import de 23.731 €. És previst que els treballs comencin properament i durin cinc setmanes.