El Mag Txema actua dissabte al Teatre Conservatori amb l'espectacle «Tea Time»

Es tracta d'un espectacle sorprenent amb aparicions, desaparicions, manipulacions i moltes il·lusions, dins la programació d'Imagina't

El Mag Txema actua dissabte al Teatre Conservatori
El Mag Txema actua dissabte al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:03h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 22 d'octubre a les 17.30h, al Teatre Conservatori amb l'espectacle Tea time del Mag Txema. És l'hora del te i amb la tassa a la mà, el mag Txema, espera una visita a casa seva. El temps que duri l'espera es convertirà en un espectacle de màgia visual molt cuidat i creatiu adreçat a tots els públics.

Després de viatjar arreu del món, el Mag Txema arriba al teatre Conservatori de Manresa amb una proposta que agradarà grans i petits, plena de màgia amb aparicions, desaparicions, manipulacions i moltes il·lusions que transformen la realitat. 

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Conservatori.