Més donacions que l'any passat en la Marató Universitària de Donació de Sang

Les universitats manresanes van fer una Marató de Donacions de Sang dilluns
Les universitats manresanes van fer una Marató de Donacions de Sang dilluns | UManresa
Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:59h
165 persones han donat sang aquest dilluns, 17 d'octubre, en la setena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang que s'ha dut a terme al Campus, concretament a l'edifici d'UManresa i a l'EPSEM. El número de donacions és superior a les 145 de l'any anterior i encara hauria pogut créixer més si no hagués estat per l'accident que va patir la unitat mòbil del Banc de Sang que s'havia d'instal·lar davant de l'EPSEM. El vehicle, a qui se li va trencar un vidre, va estar inactiu durant tot el matí i va haver de ser substituït per un altre que només va funcionar a la tarda.

A banda d'incrementar les donacions, cal destacar també que hi va haver fins a 82 persones que donaven sang per primera vegada, la meitat del total de donants. Pel que fa al perfil d'aquests, 147 estan en la franja d'edat d'entre 18 i 24 anys i 113 són dones.

La Marató Universitària de Donació de Sang és una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de Manresa que compta amb el suport de totes les institucions vinculades al Campus Universitari: UManresa-FUB, l'EPSEM i UOCManresa.