La junta bagenca del Col·legi de Metges celebrarà la vigília de Sant Lluc aquest divendres

Durant l'acte es farà entrega de diversos premis relacionats amb la professió

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:02h
La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) organitza la Vigília de Sant Lluc, una jornada de celebració de la professió mèdica bagenca. L'acte tindrà lloc aquest divendres, 21 d'octubre, a les vuit del vespre, al Restaurant Torre Busquets.

L'acte institucional de la Vigília de Sant Lluc comptarà amb la participació d'Antoni Dedeu, director de l'AQuAS, que oferirà la conferència "L'AQuAS: el perquè de l'Agència de qualitat i avaluació sanitàries de Catalunya". La cloenda anirà a càrrec de Pere Bonet, president de la Junta Comarcal del Bages del CoMB; Jaume Padrós, president del CoMB; i Valentí Junyent, alcalde de Manresa. 

Durant la jornada, a més, es farà entrega del XVI Premi del Bages al Metge Jove; del XX Premi del Bages de Ciències; del XX Premi d'Història de la Medicina Catalana "Oleguer Miró i Borràs", i del XX Premi Vivències Mèdiques "Dr. Pere Tarrés i Claret". També s'efectuaran les Distincions Gaudaemus i s'honorarà l'escollit com a Metge Bagenc 2016.