El Col·legi d'Advocats inaugura dimecres l'exposició del seu III Concurs de Pintura Ràpida

Les 17 obres presentades al certamen s'exhibiran al hall dels Jutjats de Manresa

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:50h
El Col·legi d'Advocats de Manresa inaugurarà el proper dimecres 26 d'octubre a les dotze del migdia, al hall dels Jutjats, l'exposició del III Concurs de Pintura Ràpida, que enguany va tenir com a temàtica principal els Drets Humans i valors.

La celebració del concurs, que va tenir lloc el passat mes de juny, i on es van presentar 17 obres realitzades per pintors de reconegut prestigi, novells i propers a la localitat del Bages, va concloure amb l'elecció de tres guanyadors, que van ser premiats durant l'acte institucional de la festivitat col·legial, el dia 16 de juny.

Els llenços que van participar en el certamen seran exposats durant un mes al hall dels Jutjats de Manresa perquè aquells que el visitin puguin ser partícips d'una mostra que té la intenció de retre homenatge a tots aquells que d'una manera o altra pateixen la vulneració dels seus drets fonamentals.

Les persones interessades en l'adquisició de qualsevol de les obres exposades podran efectuar la seva compra pel valor indicat pel pintor al Col·legi d'Advocats de Manresa.