El CAE organitza una sessió informativa del nou decret d'activitats de lleure

Ho farà en motiu de l'entrada en vigor d'una nova regulació que incorpora canvis respecte la normativa actual

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:33h
L'1 de novembre entrarà en vigor el nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, que regula les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Aquest nou decret incorpora força canvis en relació a l'actual Decret 137/2003, que afecten, entre d'altres aspectes, a l'abast de les activitats que es regulen; a les ràtios de nens i nenes per monitor/a, o a les titulacions que han de tenir les persones que duen a terme aquestes activitats. El canvi més significatiu és que la nova normativa també serà d'aplicació a les activitats esportives de lleure, com ara els campus esportius o les estades i colònies esportives.

Atesa la importància d'aquests canvis, des del CAE s'ha programat una sessió informativa del nou decret que es farà el dijous, 3 de novembre, a les set de la tarda, a l'Oficina Jove del Bages (c/ Sant Blai, 14, de Manresa). La sessió la impartirà Joaquim Parera, Cap del Servei d'Associacionisme i Educació en el Lleure de la Direcció General de Joventut, administració que l'ha promogut.

La sessió s'adreça a entitats d'educació en el lleure (esplais, agrupaments escoltes, mijacs) i administracions, entitats o empreses que organitzen activitats de lleure o activitats esportives de lleure. 

La participació és gratuïta però es requereix fer la inscripció prèvia a través de l'apartat d'inscripcions del web del CAE (www.cae.cat) o bé presencialment a la seu de l'entitat (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa).