El duet Canals&Ribot enregistrarà el seu primer disc en directe al Conservatori

Es tracratrà d'un compendi dels grans èxits dels dos cantautors que aquesta vegada gravaran conjuntament

Canals&Ribot oferiran un concert al Conservatori que els servirà per gravar el seu primer disc
Canals&Ribot oferiran un concert al Conservatori que els servirà per gravar el seu primer disc | Marta Pich
Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:27h
El proper diumenge 20 de novembre, a les set de la tarda, els artistes bagencs Jordi Ribot i Ricard Canals oferiran un concert especial al teatre Conservatori de Manresa. I serà especial perquè durant el transcurs del recital gravaran les cançons en directe amb l'objectiu d'enregistrar el seu primer disc conjunt. Un disc que, igual que el concert, contindrà cançons compostes per l'ex component d'Els Convidats, Jordi Ribot; peces elaborades pel cantautor manresà Ricard Canals, i versions de diversos artistes traduïdes al català, com "Baby can I hold you", de Tracy Chapman; "Every little thing she does is magic", de la banda Police, o "How deep is your love", dels immortals Bee Gees.

Canals&Ribot, que així és com s'anomena el duet, han près aquesta decisió arrel dels concerts que van començar a dur a terme a partir del mes de maig, que va ser quan es van constituir com a grup musical. Des de llavors i fins ara, diverses persones que assistien a les seves audicions els demanaven si tenien algun disc enregistrat amb les peces que havien cantat durant el concert. Arrel d'això, i aprofitant la remodelació del Conservatori, van decidir que seria una bona oportunitat per fer content el seu públic més fidel.

Tant Jordi Ribot com Ricard Canals fa anys que es dediquen a la música i, paral·lelament, han desenvolupat diversos projectes que. Ribot va començar formant part del conjunt Els Sis d'Aquí, de la banda Fàbius Cata, però se'l coneix, sobretot, per ser un dels engendradors de la formació Els Convidats i del grup Abrília. Actualment forma part de la banda Rock&Abba i acompanya, amb la guitarra, la jove cantautora Sara Roy, ex-component del grup Macedònia.
Canals, per la seva banda, ha tret tres discos al llarg dels 15 anys de la seva carrera musical: "Una moneda a l'aire", "Coses que passen" i "Distàncies curtes". 

El concert del 20 de novembre -que comptarà amb la participació dels habituals Toni León (baix) i Marc Barnaus (bateria)- té un preu de 8 euros si es compra l'entrada de manera anticipada (clicant aquí) i de 10 euros si s'adquireix una estona abans del recital.