Neix l'Eix Comercial Carretera de Vic amb 60 comerços adherits

Aquest dimarts s'ha celebrat la primera reunió oberta als botiguers d'aquesta via

Els promotors mostren en logo de l'Eix Comercial Carretera de Vic
Els promotors mostren en logo de l'Eix Comercial Carretera de Vic | Pere Fontanals
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:29h
Els comerços de la carretera de Vic tenen a partir d'ara l'oportunitat d'adherir-se a la nova associació de comerciants que aquest dimarts s'ha presentat en societat a la seu de l'Associació de Veïns Vic Remei, a Casa Caritat. Els membres del grup promotor, cinc comerciants de la Via han explicat a la trentena d'assistents a la reunió d'aquest dimarts, el procés de creació de l'associació i quins són els objectius que es busquen.

La trobada també ha servit per presentar nom i logotip, així, l'agrupació, que ja compta amb 60 comerços associats, neix com a Eix Comercial Carretera de Vic i té un logo inspirat en aquesta via i la dels seus costats. L'associació neix amb la voluntat de crear sinèrgies comercials i s'ha marcat com a objectiu arribar al 75% dels 150 comerços que té la carretera de Vic.

En aquesta primera reunió el tema estrella entre els assistents ha estat la recuperació de les llums de Nadal a la via, igual que s'havia fet anys enrere. Tots han estat d'acord, però, que enguany es va tard. Per això, enguany es farà un lot de productes i serveis dels comerços adherits que se sortejarà amb el número de la rifa de Nadal.

La junta inicial s'ha obert a la participació d'altres comerciants que vulguin completar-la en les reunions que es faran periòdiques per trenar accions comercials conjuntes i coordinar-se.